De Hoedendokter

Kom langs bij de hoedendokter van Global Hats

Voor reparaties of aanpassingen aan een hoed of ander hoofddeksel kun je terecht bij Global Hats. Wij zijn naast reizende hoedenwinkel ook dé hoedendokter van Rotterdam en omgeving! Ons kun je op aanvraag een kapotte of verouderde hoed laten herstellen of oppimpen in ons atelier. Onze creativiteit zorgt ervoor dat we voor vrijwel alles een geschikte oplossing hebben.

Reparatie en aanpassing van hoofddeksels

Wanneer iets kapot gaat, zijn we tegenwoordig geneigd om het meteen weg te gooien. Voorheen deden we veel meer aan reparatie. Speelgoed bijvoorbeeld; dat bracht je naar de poppendokter. Vanuit dit idee zijn wij begonnen als hoedendokter. Bij Global Hats vinden we het zonde om direct een hoofddeksel weg te gooien als dit beschadigd raakt. Van een mooie hoed wil je toch zo lang mogelijk kunnen genieten? Met onze hoedenreparatie in omgeving Rotterdam maken we dit mogelijk! Wij herstellen je hoed, pet of muts weer in volle glorie!

Aanpassingen zijn bovendien ook geen probleem. Heb je een ontzettend leuk hoofddeksel gevonden, maar past deze net niet helemaal? Global Hats kan de hoed voor je vergroten of verkleinen. Het toevoegen van elementen als strikken, linten of een cap behoort tevens tot de mogelijkheden. Indien mogelijk kunnen we de hoed zelfs voor je verven.

Nieuw leven inblazen in iedere hoed

De afgelopen jaren hebben we al heel wat hoofddeksels voorbij zien komen. Daardoor hebben we veel inzicht in wat er allemaal mogelijk is als het gaat om aanpassingen en reparaties. Ieder hoofddeksel kunnen we daarom spoedig en zorgvuldig nieuw leven inblazen. Het repareren en oppimpen van hoeden gaat wel geheel op eigen risico.

Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan onze hoedendokter om hulp. Maak een afspraak door te bellen naar 06-43563593. Voor vragen kun je het contactformulier invullen.

De Hoedenwinkel

 

De Hoedendokter

 

Workshops

 

Evenementen

 

Global Hats

de enige echte hoedenwinkel in Rotterdam

Contactformulier