Hoedenworkshops

Leer zelf hoeden maken met onze hoedenworkshop

Met familie of vrienden, als vrijgezellenfeest of personeelsuitje of gewoon zomaar: er zijn allerlei redenen om mee te doen aan een leuke workshop. Een perfecte optie voor ieder publiek is een hoedenworkshop in Rotterdam en verdere omstreken bij Global Hats! Bij ons leer je hoe je hoofddeksels weer helemaal oppimpt!

Workshop hoeden en baretten pimpen

Global Hats organiseert voornamelijk de workshops hoeden oppimpen en baretten oppimpen. Deze workshops staan volledig in het teken van het opleuken van jouw verouderde hoofddeksel. Heb je nog een hoed liggen die passé is en totaal niet meer bij jouw persoonlijkheid past? Gooi deze dan niet weg, maar schrijf je in voor onze creatieve hoedenworkshop! Zo blaas je jouw hoed of baret weer nieuw leven in en druk je jouw stijl uit met een gepersonaliseerd hoofddeksel.

Uiteraard voorzien we je tijdens de workshop van passend advies om iets totaal anders van jouw hoed te maken. In principe geven we de minicursus bij jou op locatie. Hierbij zijn we actief door heel Nederland. Eventueel kun je ons inschakelen om een workshopruimte te regelen voor jouw workshop in Rotterdam. Prijzen zijn uiteraard op aanvraag te verkrijgen. Ook geven wij zo nu en dan hoedenworkshops op evenementen.

Workshop hoeden en hoedendozen maken

Naast bovenstaande workshops geven wij op aanvraag eveneens de workshops hoeden maken en hoedendozen maken. Leer je eigen hoofddeksel vervaardigen van een oud kledingstuk en bepaal zelf het design en de kleuren. Natuurlijk wil je jouw hoed wel goed bewaren. De minicursus hoedendozen maken is daarom ideaal om een passende en leuke hoedendoos te creëren voor jouw hoofddeksel.

Wil je graag een van onze hoedenworkshops volgen? Je kan Global Hats bereiken door te bellen naar 06-43563593 of door het contactformulier in te vullen. Reserveer snel jouw plekje of stel al jouw vragen!

Volg ons

 
 

De Hoedenwinkel

 

De Hoedendokter

 

Workshops

 

Evenementen

 

Global Hats

de enige echte hoedenwinkel in Rotterdam

Contactformulier