Global Hats: de enige echte hoedenwinkel in Rotterdam

Liefde voor hoeden en andere hoofddeksels is er hier bij Global Hats al met de paplepel ingegoten. Deze levenservaring is dan ook precies wat onze werkwijze kenmerkt: met ons creatief inzicht en passie voor het vak voorzien wij heel Rotterdam al 13 jaar lang van de meest unieke en passende hoeden en petten. Inmiddels zijn we een begrip in de regio en kunnen we ook voor jou iets moois betekenen!

Hoofddeksels van A tot Z

Net als alle andere takken van de mode, zijn hoofddeksels een heuse kunstvorm. Er komt dan ook een creatief proces bij kijken. Bij Global Hats verkopen wij hoeden die we zelf bewerken en welke dus helemaal uniek zijn. Sommige exemplaren hebben wij zelfs zelf gemaakt. Ook oudere modellen blazen we nieuw leven in door ze op te pimpen en een moderne look te geven. We hebben een breed assortiment vol verschillende soorten hoeden zoals Panama, Borsalino en Mayser modellen; vilt-, flap- en bolhoeden; hoeden voor ’s zomers en ’s winters en allerlei speciale gelegenheden; maar ook andere hoofddeksels zoals (rasta)mutsen, petten en baretten.

Vind je niet precies wat je zoekt, of past de hoed van je dromen net niet helemaal lekker? Kleine aanpassingen zijn geen probleem. Met onze kennis en ervaring zijn we bovendien in staat om iedereen passend advies over hoofddeksels te geven. Bij ons vind jealtijd wel een perfecte hoed!

Kom langs en ontdek onze winkel!

Global Hats doet nog veel meer dan het verkopen, repareren en opleuken van hoeden alleen. Zo zijn wij ook regelmatig bij evenementen aan te treffen, en kun je van ons op aan voor allerlei leuke workshops. In ons atelier bieden wij daarnaast ook de ruimte voor nieuw kunsttalent. Op deze manier zijn wij al verschillende samenwerkingen aangegaan. Het boek ‘Borst Vooruit’ van Agnes Jager bijvoorbeeld, is bij ons te koop. Ook staat er een piano in de winkel waar iedereen vrij gebruik van mag maken.

Genoeg te ontdekken in onze winkel in Rotterdam dus! Kom ook langs en vind het hoofddeksel dat bij jou past. Heb je eerst nog vragen? Stel ze gerust! Tevens kun je ons bereiken op tel. 085-8882690. We staan je graag te woord!