Diensten

Global Hats doet nog veel meer dan het verkopen, het repareren en het opleuken van hoeden. Zo zijn wij ook regelmatig bij diverse evenementen te vinden en kun je bij ons terecht voor allerlei leuke workshops. We kunnen zelfs persoonlijk bij je langskomen voor extra advies!

De hoedenwinkel

Global Hats is een reizende Rotterdamse hoedenwinkel. We hebben dus even geen vaste locatie. Natuurlijk kunt u de hoeden bij ons kopen. Heeft u een bepaald evenement of gelegenheid waar u een hoed voor nodig heeft? Geen zorgen! Global Hats is altijd bereid om op afspraak samen met u een hoed voor u uit te zoeken. Deze kunt u eventueel op maat laten maken of helemaal naar uw wensen aan laten passen.

De hoedendokter

Na jaren hoeden dragen vol enthousiasme, kan het zijn dat u hoed wel eens stuk gaat. Dat hoeft natuurlijk geen reden te zijn om hem weg te gooien. Gina kan binnen een handomdraai weer een gloednieuwe hoed van uw oude versleten hoed maken. Global Hats repareert niet alleen hoeden, ook kunnen hoeden speciaal op maat gemaakt worden. Eventueel groter, kleiner of misschien een nieuw lint?
Wij kunnen echt alles!

Reparatie en aanpassing van hoofddeksels

Wanneer iets kapot gaat, zijn we tegenwoordig geneigd om het meteen weg te gooien. Voorheen deden we veel meer aan reparatie. Speelgoed bijvoorbeeld; dat bracht je naar de poppendokter. Vanuit dit idee is Gina begonnen als hoedendokter. Het is zonde om direct een hoofddeksel weg te gooien als dit beschadigd raakt. Van een mooie hoed wil je toch zo lang mogelijk kunnen genieten?  Zij herstelt je hoed, pet of muts weer in volle glorie! Aanpassingen zijn bovendien ook geen probleem. Heb je een ontzettend leuk hoofddeksel gevonden, maar past deze net niet helemaal? In haar Rotterdamse atelier of op locatie kan de hoed worden vergroot of verkleind. Het toevoegen van elementen als strikken, linten of een cap behoort tevens tot de mogelijkheden. Indien mogelijk kunnen ze de hoed zelfs voor je verven.

Nieuw leven inblazen in iedere hoed

De afgelopen jaren heeft Gina al heel wat hoofddeksels voorbij zien komen. Daardoor heeft ze veel inzicht in wat er allemaal mogelijk is als het gaat om aanpassingen en reparaties. Het repareren en oppimpen van hoeden gaat wel geheel op eigen risico.

Workshops

Niets is leuker dan een eigen hoed. Daarom biedt Global Hats workshops aan waarbij je leert je eigen hoed te maken en leer je wat over de geschiedenis van de hoed. Ook kun je te maken krijgen met hoeden uit verschillende culturen. Heb jij ooit een geleerd een rasta muts te maken? Doe eens gek!

Eigenaresse Gina Heerenveen biedt ook workshops aan waarbij je wat kunt leren over het ondernemerschap en hoe je van een passie een sterk idee en merk kunt maken. Wil je hier meer over weten? Stuur gerust een berichtje!

Evenementen

De dag van de Romantische muziek, De nacht van de Kaap, De dag van de hoed en meer.. Global Hats reist door heel Nederland en nemen natuurlijk al onze hoeden mee. Ben je benieuwd naar waar wij dit jaar weer staan? Houd dan onze Facebook pagina in de gaten voor meer info!